What's going on with the web site?? - Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 04-24-2019, 11:41 AM Thread Starter
Puddles
 
Join Date: May 2016
Posts: 2,706
Mentioned: 8 Post(s)
Quoted: 473 Post(s)
Thanks: 1,147
Thanked 2,120 Times in 1,221 Posts
What's going on with the web site??

Maybe it's just me but it takes forever to log in. It only shows replies if I'm logged in. And the silly thing keeps bouncing from classic to current views ... it's like it has a mind of it's own. What's up?? Am I the only one having this problem??
puddles everywhere is offline  
post #2 of 7 (permalink) Old 04-24-2019, 12:32 PM
Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 468
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 82 Post(s)
Thanks: 85
Thanked 403 Times in 220 Posts
No, the issue with replies has been happening to me since around the same time that I kept seeing myself logged in as other people. I also had issues with the view having a mind of its own, but that issue has resolved for me.
usually lurking is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 04-24-2019, 12:42 PM
Super Moderator
 
LynnC's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: New Jersey
Posts: 6,665
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 295 Post(s)
Thanks: 6,537
Thanked 8,924 Times in 3,199 Posts
Quote:
Originally Posted by puddles everywhere View Post
Maybe it's just me but it takes forever to log in. It only shows replies if I'm logged in. And the silly thing keeps bouncing from classic to current views ... it's like it has a mind of it's own. What's up?? Am I the only one having this problem??
I moved your thread to the Tech Help section. Someone on the tech team should now see your post and respond.
LynnC is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 04-25-2019, 11:31 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Toronto, Canada
Posts: 986
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 88 Post(s)
Images: 2
Thanks: 70
Thanked 719 Times in 322 Posts
Quote:
Originally Posted by puddles everywhere View Post
Maybe it's just me but it takes forever to log in. It only shows replies if I'm logged in. And the silly thing keeps bouncing from classic to current views ... it's like it has a mind of it's own. What's up?? Am I the only one having this problem??
can you give the following details:

What browser are you using?
are you using any extensions like adblock?
what device are you using?

Which links shows you as logged out?
can you post a screenshot?

Lee

If you need Admin support please post here:
https://www.goldenretrieverforum.com/...echnical-help/
admin is offline  
The Following 2 Users Say Thank You to admin For This Useful Post:
CAROLINA MOM (04-25-2019), swishywagga (04-25-2019)
post #5 of 7 (permalink) Old 04-25-2019, 01:17 PM
Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 468
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 82 Post(s)
Thanks: 85
Thanked 403 Times in 220 Posts
Safari, no extensions, macbook pro


I can see that the reply is there in active topics, but when I click on the link, it isn't shown until I log in::
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	active topics 2.jpg
Views:	5
Size:	198.3 KB
ID:	815646   Click image for larger version

Name:	thread not logged in.jpg
Views:	3
Size:	250.8 KB
ID:	815648   Click image for larger version

Name:	thread logged in.jpg
Views:	4
Size:	260.2 KB
ID:	815650  
usually lurking is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-01-2019, 07:14 PM
Member
 
dlmrun2002's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Kent, NY
Posts: 397
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 57 Post(s)
Thanks: 210
Thanked 306 Times in 206 Posts
When I come back to the site it says I am logged in as Davmar ???? Before, it wouldn't keep me logged in. Now, when I come back I'm Davmar? This web issues has been going on for a long long long long time. Very frustrating.

dlm ny country
dlmrun2002 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-03-2019, 02:29 PM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Toronto, Canada
Posts: 986
Mentioned: 6 Post(s)
Quoted: 88 Post(s)
Images: 2
Thanks: 70
Thanked 719 Times in 322 Posts
Quote:
Originally Posted by usually lurking View Post
Safari, no extensions, macbook pro


I can see that the reply is there in active topics, but when I click on the link, it isn't shown until I log in::
You need to be logged in to see the most current postings. This is due to caching.

Quote:
Originally Posted by dlmrun2002 View Post
When I come back to the site it says I am logged in as Davmar ???? Before, it wouldn't keep me logged in. Now, when I come back I'm Davmar? This web issues has been going on for a long long long long time. Very frustrating.

dlm ny country
Clear your cache and cookies and test again. If it still happens, send us a screenshot.
- Jb

If you need Admin support please post here:
https://www.goldenretrieverforum.com/...echnical-help/
admin is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome