Has forum been acting up for others too? - Page 4 - Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:50 AM
Preeminent Member
 
cubbysan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Lee's Summit, MO (formally Franklin, MA)
Posts: 12,972
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 34 Post(s)
Thanks: 5,455
Thanked 4,583 Times in 2,691 Posts
Hi admin,

I had issues just one minute ago replying to this thread. Rec'd the data base error three times before I got the reply screen. I also tried to send you a PM and got the same error.

Marie, Brady, MacKenzie and Sailor
cubbysan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:56 AM Thread Starter
AKA: Joyce
 
Bentleysmom's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: SE MI
Posts: 7,445
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 9,454
Thanked 14,434 Times in 4,353 Posts
I'm seeing the problem all the time now, day, noon, night. No good time to be on. Write a post and lose it. Click on a thread and database error. It was happening sporadically but now it's constant.
I've been on here about an hour today and am so frustrated I'm calling it a day.
Good luck, I know it's tough to track these problems down
Bentleysmom is offline  
The Following User Says Thank You to Bentleysmom For This Useful Post:
Mayve (12-27-2012)
post #33 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:57 AM
Advanced Member
 
tobysmommy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario
Posts: 2,143
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1,217
Thanked 1,127 Times in 569 Posts
It's hard to pinpoint times of day, as it has been generally slow for several days and last night, it was very unreliable. I got numerous database errors during the night and finally gave up. This morning, it was fine for me until about 30 minutes ago. Since then, the board has been slow again, and posting or moderation actions seem to end in database errors again. For me, this is happening all over the forum.

Thanks for looking into this for us!
tobysmommy is offline  
post #34 of 72 (permalink) Old 12-28-2012, 08:10 AM
Super Moderator

 
Join Date: Jun 2008
Location: Greensboro GA
Posts: 8,838
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Images: 22
Thanks: 5,850
Thanked 4,810 Times in 1,821 Posts
I was having problems yesterday. Today things at this minute seem to be running quite nicely

My Buddy TuffDog.
AlanK is offline  
The Following User Says Thank You to AlanK For This Useful Post:
Karen519 (12-28-2012)
post #35 of 72 (permalink) Old 12-28-2012, 08:22 AM
Supreme Member
 
goldensrbest's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: maine
Posts: 8,475
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Images: 36
Thanks: 3,316
Thanked 4,441 Times in 2,555 Posts
I noticed yesterday,it was real slow trying to post a message.

goldensrbest is offline  
The Following User Says Thank You to goldensrbest For This Useful Post:
Karen519 (12-28-2012)
post #36 of 72 (permalink) Old 12-28-2012, 08:41 AM
Dog Lover

 
Join Date: Aug 2006
Location: Woodridge, Illinois
Posts: 40,904
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 89 Post(s)
Thanks: 50,113
Thanked 15,545 Times in 11,450 Posts
Admin

Admin

I think it started on 12/24 and has been bad every day, except for today.
The times I think were around 8:00-9:00 A.M. Central Time and 5-6 P.M. Central Time. This happened anytime I tried to read a multipage topic and to reply to it. Kept getting the internet explorer msg. It happened in:Golden Ret. Bridge, Main Discussion, Golden Ret. Cases.

Tucker, Tonka, and Karen

SNOBEAR at the Bridge
Dec. 23, 1999-March 27, 2010


SMOOCH at the Bridge.
Feb. 14, 1999-Dec. 7, 2010
Karen519 is offline  
post #37 of 72 (permalink) Old 12-28-2012, 03:05 PM
Dog Lover

 
Join Date: Aug 2006
Location: Woodridge, Illinois
Posts: 40,904
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 89 Post(s)
Thanks: 50,113
Thanked 15,545 Times in 11,450 Posts
ACTING up

It was acting up again at 1:44 PM Chicago Time.
I was trying to send two private msgs. and post in Golden Ret. Cases and it kept saying Internet Explorer and I had to use back arrow and keep trying again and again until it worked!

Tucker, Tonka, and Karen

SNOBEAR at the Bridge
Dec. 23, 1999-March 27, 2010


SMOOCH at the Bridge.
Feb. 14, 1999-Dec. 7, 2010
Karen519 is offline  
post #38 of 72 (permalink) Old 12-29-2012, 12:20 AM
Advanced Member
 
Thalie's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Louisiana
Posts: 2,281
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Thanks: 744
Thanked 1,548 Times in 970 Posts
Right now it seems to be fixed for the first time in several days. I hope it stays stable so I can do more than "drive by" posting before it freezes or sends me to the interwebs void.

Nathalie with Flem- DOB 04/24/2004 and Col - DOB 02/28/2013

Running like the wind and forever loved : Spip - 05/18/2002 -08/01/2015

Cherish yesterday, dream tomorrow, live today.
Thalie is offline  
post #39 of 72 (permalink) Old 12-29-2012, 02:39 AM
Super Moderator

 
Join Date: Apr 2012
Location: Southern California
Posts: 6,674
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 7 Post(s)
Thanks: 9,513
Thanked 8,168 Times in 3,813 Posts
Tonight, the forum seems to be running smoother.
Max's Dad is offline  
post #40 of 72 (permalink) Old 12-29-2012, 01:14 PM
Kate
 
Megora's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: MI
Posts: 17,896
Mentioned: 5 Post(s)
Quoted: 44 Post(s)
Thanks: 8,222
Thanked 12,632 Times in 6,542 Posts
Still really sluggish guys.... takes forever to load. o_O

Megora is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome