Has forum been acting up for others too? - Page 3 - Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 02:14 AM
Senior Member
 
Doug's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Australia
Posts: 4,066
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 5,330
Thanked 5,555 Times in 2,435 Posts
Yep us too. I just though that the Christmas elves who usually keep it super fast have been a bit distracted this week.

Doug is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 03:28 AM
Preeminent Member
 
OutWest's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: El Dorado County, CA
Posts: 10,722
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 15,018
Thanked 10,799 Times in 5,493 Posts
I thought it was just my Internet connection.

Or that GRF is just sooooo popular the technology couldn't keep up with the multitudes of typing fingers.
OutWest is offline  
The Following User Says Thank You to OutWest For This Useful Post:
AlanK (12-28-2012)
post #23 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:06 AM
Advanced Member
 
tobysmommy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario
Posts: 2,143
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1,217
Thanked 1,127 Times in 569 Posts
I got database errors during the night as well, but this morning, the forum seems to be working well. Maybe the "GRF elves" did a little maintenance during the night.
tobysmommy is offline  
post #24 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:15 AM Thread Starter
AKA: Joyce
 
Bentleysmom's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: SE MI
Posts: 7,445
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 9,454
Thanked 14,433 Times in 4,353 Posts
No. I just sat and typed a long reply to someone and when I hit post, I got database error and lost my post.
I think I'll stay off for a bit until it's fixed, too aggravating for me. Lets see if this one posts.....
Bentleysmom is offline  
post #25 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:18 AM
Advanced Member
 
tobysmommy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario
Posts: 2,143
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1,217
Thanked 1,127 Times in 569 Posts
Sorry to hear that you're still having problems. I haven't had any issues this morning. Rob is looking into it, so I'm sure it will be sorted out soon.
tobysmommy is offline  
The Following User Says Thank You to tobysmommy For This Useful Post:
Bentleysmom (12-27-2012)
post #26 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:20 AM
Dog Lover

 
Join Date: Aug 2006
Location: Woodridge, Illinois
Posts: 40,699
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 53 Post(s)
Thanks: 49,655
Thanked 15,397 Times in 11,323 Posts
Yes

Yes

When I post something and hit submit reply I get the INTERNET EXPLORER and I have to keep using the back button and trying to submit it again and again. I also noticed when trying to read a multi page post, I click on the page and it doesn't open just hour glasses. We need to make ADMIN aware of this.
I will private msg. Admin.

Tucker, Tonka, and Karen

SNOBEAR at the Bridge
Dec. 23, 1999-March 27, 2010


SMOOCH at the Bridge.
Feb. 14, 1999-Dec. 7, 2010
Karen519 is offline  
post #27 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:22 AM
Love walks on four paws
 
Mayve's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wisconsin
Posts: 2,946
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Images: 1
Thanks: 4,113
Thanked 3,730 Times in 1,855 Posts
I have been having the same problem, so before hitting submit I right click and copy it so I can repaste it if needed....last night was the worst. Today its bad but not as bad....
Mayve is offline  
post #28 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:23 AM
Advanced Member
 
tobysmommy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario
Posts: 2,143
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1,217
Thanked 1,127 Times in 569 Posts
tobysmommy is offline  
post #29 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:41 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Toronto, Canada
Posts: 759
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 26 Post(s)
Images: 2
Thanks: 58
Thanked 408 Times in 172 Posts
Hi everyone, apologies for the delay... we're investigating the issue. What will help us is if you guys can give us an approximate time of the day when you're experiencing the slowdown and what area of the forums you're trying to access. Thank you again everyone!
admin is offline  
post #30 of 72 (permalink) Old 12-27-2012, 10:48 AM
Supreme Member
 
Tahnee GR's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: North Central Wisconsin
Posts: 9,977
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 7 Post(s)
Thanks: 3,789
Thanked 5,797 Times in 2,194 Posts
Can't even get it to post now! Keep getting database error. And literally seconds before that, was trying to get the "new Posts" button to work and it would not move off this page. This is really bad this morning.

Linda
Tahnee Golden Retrievers
Tahnee GR is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Golden Retrievers : Golden Retriever Dog Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome